Vuk dlaku mijenja ali ćud nikad!

Od potvrde izbornih rezultata i neuspjele eliminacije Fikreta Abdića, njegove obitelji i Laburističke stranke, dalo se naslutiti da učestale posjete Mustafe Ružnića, njegovih ministara u Vladi USK-a i nezaobilaznih kladuških potrčkala imaju za cilj daljnje urušavanje Velike Kladuše i nastavak progona u režiji radikalnih snaga i njihovih slugana.

Potvrdio nam je to kolumnista, inače pero Aije Izetbegovića i ostalih „bošnjačkih“ lidera odvojenih iz matice SDA, u svom osvrtu na posjetu Cazinu i Velikoj Kladuši pod znakovitim nazivom: „ GRADI SE NOVA BANJA LUKA : Mit o krajiškom „Babi“ je mrtav, iz Krajine počinje sasvim nova bosanska priča „.

Eto, koštala je noćenja u „Kostelskom buku“, obilne večere u Velikoj Kladušu s domaćim „potrčkalima“ i završnog razgovora s naručiteljem priče u Cazinu.

Dovoljna da nas podsjeti kako više od četvrt stoljeća, pod pokroviteljstvom lopova, kriminalaca, primitivaca traje bitka za istrebljenje jednog naroda za kojeg otvoreno i u svakoj situaciji  priznaju da ga se stide.

Taj stid je produkt spoznaje da im se u ostvarenju sna o stvaranju oaze radikalizma na našim prostorima, ipak netko suprostavio. Radi li se o opterećenosti „mitom o Krajškom Babi“ ili kompleksu manje vrijednosti, nevažno je u odnosu na strah kojeg se ne mogu otresti.

Što bi oni rekli „ valja mrijeti“!

Da nebi bilo zabune, s ponosom ističem da sam dio naroda kojeg itsrebljuju, onaj svijetli, čvrsti i nadasve nepobjedivi dio kojeg su ti i takvi pljačkali, progonili, diskriminirali, ponižavali u ime bolesne fikcije o čistoj islamskoj državi na tlu Europe.

Uvijek je bilo onih „hinja“, kao i dana, što su zbog osobnih interesa, političke funkcije, radnog mjesta, društvenog položaja, ćutke promatrali progon, u ovom slučaju  iseljavanje Srba, Hrvata, nepodobnih Muslimana i drugih slobodnomislećih ljudi, dopuštajući  plansko doseljavanje ljudi drugačije kulture i običaja s ciljem promjene identiteta Krajškog čovjeka i stvaranje poretka poput onog u Osmanlijskom carstvu.

Trezvenom, dosta!

 

 

Predsjednica Laburista BiH

Elvira Abdić Jelenović, mag.ing.aedif.

Dana, 12.02.2021.