(VIDEO) ORGANIZACIJA ŽENA LABURISTIČKE STRANKE BIH: Najmasovnija proslava 8. Marta u Bosni i Hercegovini

U organizaciji Organizacije žena Laburističke stranke BIH u nedjelju, 08.03.2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Kladuša sa početkom u 19h održana je najmasovnija proslava 8. Marta – Međunarodnog dana žena u Bosni i Hercegovini.

Organizacija žena Laburističke stranke BiH izražava žaljenje zbog onih koji nisu na vrijeme rezervisali svoje mjesto, jer im nisu bili u mogućnosti osigurati prisustvo proslavi 8. Marta.

Proslavi 8. Marta prisustvovalo je nešto više od 1.000 članica i simpatizerki Laburističke stranke BiH te u duhu jedinstva i sloge dokazale da su ubjedljivo najjača Organizacija žena ovog tipa u Velikoj Kladuši ali i USK-a.

Ovo su prve uspješno realizirane aktivnosti u organizaciji Organizacije žena Laburista BiH a iste će se u narednom periodu nastaviti.

Ovim putem se zahvaljujemo svim aktivistkinjama i aktivistima u Podružnicama koji su svojim radom omogućili organizaciju i realizaciju proslave. Također se zahvaljujemo svim ugostiteljima, preduzećima koji su nam ustupili vlastiti inventar i pružili usluge u organizaciji.

Fotografije sa proslave 8. Marta – Dana žena možete pogledati na FB stranici Laburističke stranke BiH.

Organizacija žena Laburista BiH