[VIDEO] Elvira Abdić Jelenović: Svaka je borba – pobjeda!

„Malo je onih koji su spremni potrošiti dio svog života u borbi za istinske vrijednosti u društvu ali ih je dovoljno da ostave tračak svjetlosti na kraju tunela.“

Izborna kampanja je vrijeme kada političke partije i njeni kandidati govore o  budućnosti Bosne i Hercegovine, o nužnim promjenama, reformama, krivcima za stanje u kojem živimo, privatizaciji, radničkim pravima i svemu onom što bi birači željeli čuti.

Mislim da je ispravno govoriti i o prošlosti, o onom što smo u njoj proživjeli  kako bi analizirali sebe u sadašnjosti i odredili se prema budućnosti.

Prošlo je gotovo 9 godina ( 07.12.2005.godine) od kada smo s 12 autobusa iz Velike Kladuše došli pred zgradu Parlamenta Federacije BiH, tražeći samo pravo na rad, uživanje u plodovima svog rada i implementaciju presude Doma za ljudska prava.

Poslanici i članovi Vlade su prolazili drugom stranom ulice  kao da nepostojimo i kao da je put od Velike Kladuše do Sarajeva najobičnija šetnja gradom.

Predložili smo ZAKLJUČKE koje su poslanici „preuredili“ na način da neobavezuju nikog i ništa ali su kao takvi, preuređeni, bili prihvatljivi za sve. Uglavnom, nismo riješili ništa.

U želji i nadi da će se naći neko tko će reagirati na ukupno stanje u Agrokomercu, organizirali smo „protestni skup“, 26.08.2006.godine na Trgu mladih u Velikoj Kladuši.

Sve što sam kao građanin rekla na tom skupu i danas bih potpisala kao poslanik!

Bio je je to prvi protestni skup takve vrste ali ne i posljednji.

                                                                                                          IZASLANIK:

                                                                                                   Elvira Abdić Jelenović

Velika Kladuša, 11.09.2014.