VELIKA KLADUŠO SRETAN TI TVOJ DAN

23. februar je najznačajniji datum u životu građana naše općine, ali i dan zahvalnosti zbog svega što su nam naši preci ostavili u nasljeđe, dajući nam temelje na kojima zajedničkim snagama i razumijevanjem gradimo uspješniju budućnost kako za nas tako i za buduće naraštaje. Vjerujemo da jedino zajednički možemo pokrenuti privredni razvoj, sport, kulturu i ostale sadržaje u našoj općini kako bi općinu učinili ugodnijim mjestom za življenje i prepoznatljivom širom Bosne i Hercegovine.

LABURISTIČKA STRANKA BOSNE I HERCEGOVINE svim građanima Velike Kladuše u domovini i dijaspori čestita 23. februar, Dan općine, sa iskrenom vjerom i željom da će vrijeme koje je pred nama donijeti više radosti, zadovoljstva, zdravlja i života svima nama, također da život u općini bude sadržajniji, dostojniji onako kako to njeni građani zaslužuju.

Ponosni na svoj grad i naše sugrađane uvjereni da samo zajedničkim snagama, znanjem i sposobnostima možemo odgovoriti izazovima koji nas očekuju u budućnosti, Kladuščankama i Kladušanima želimo:

SRETAN 23. FEBRUAR – DAN OPĆINE VELIKA KLADUŠA!  

PR Laburisti BiH