ORGANIZACIJA ŽENA LABURISTIČKE STRANKE BIH: VELIČANSTVENO OBILJEŽAVANJE 8. MARTA U ĆORALIĆIMA!

U organizaciji Organizacije žena Laburističke stranke BiH, u utorak, 08.03.2016. godine, u diskoteci „Kula“ u Ćoralićima, održana je veličanstvena proslava 8. Marta – Međunarodnog dana žena!

Onemogućeni da najmasovniju proslavu organiziramo na tlu Velike Kladuše, Organizacija žena Laburističke stranke BiH izražava žaljenje prema onim članicama koje nisu mogle prisustvovati i upotpuniti našu proslavu ove godine, a radi ograničenosti mjesta.

Veličanstvenoj proslavi prisustvovalo je više od 600 članica i simpatizerki, te su, obzirom na okolnosti spriječavanja održavanja ovakvog okupljanja u Gradskoj sportskoj dvorani, pokazali odlučnost i ustrajnost, a samim tim potvrdile činjenicu da su najmasovnija Organizacija žena na Unsko–sanskom kantonu.

Ovim putem zahvaljujemo se aktivisticama i aktivistima iz podružnica Velika Kladuša i Cazin za svoj angažman u organizaciji. Također, zahvaljujemo se sponzorima ovogodišnje tombole, koji su darovima u vrijednosti 2500 KM obradovali naše članice i simpatizerke.

Organizacija žena Laburističke stranke BiH posebnu zahvalnost upućuje domaćinima, Osmanu i Editi Topić, koji su svojim angažmanom omogućili da održavanje proslave Međunarodnog dana žena zaista bude veličanstveno!

Fotografije sa proslave možete pogledati na facebook stranici Laburističke stranke BiH.

Uskoro i video…

                                                                            PR Laburisti BiH