Održana III tribina u Marjanovcu (VIDEO)

Laburistička stranka Bosne i Hercegovine, je 29. septembra 2018. godine održala Treću javnu tribinu pred Opće izbore 2018.
Na prepunom igralištu „Borik“ u naselju Marjanovac, mnogobrojni članovi i simpatizeri Laburističke stranke BIH imali su priliku vidjeti i čuti predstavljanje kandidata za sva tri nivoa vlasti.

Prvi se prisutnima obratio Rasim Kantarević nositelj liste za Skupštinu USK-a, te istakao da je pred Bosnom i Hercegovinom vrijeme neophodnih promjena koje zahtjevaju učešće i doprinos svih građana. Naglasio je da je Laburistička stranka Bosne i Hercegovine jedina istinska promjena da su njeni kandidati na listama jedini sa mentalitetom pobjednika i da su samim tim jedina snaga koja može pokrenuti pozitivne promjene u ovoj zemlji.

Skupu se obratio i kandidat Anel Šahinović, istakavši važnost projekata koji nas vode u novi ekonomski razvoj, posebno ističući projekt gradske tržnice u Velikoj Kladuši, kao i projekt zbrinjavanja otpada. Pomenuti projekti će se naći na dnevnom redu općinskog vijeća Velika Kladuša, a nakon što ih vijeće potvrdi ide se u njihovu realizaciju.

U završnom dijelu današnje tribine prisutnima se obratio ekonomski strateg Laburističke stranke gospodin Fikret Abdić koji je govorio o značaju razvojnih projekata, uslovima zapošljavanja većeg broja ljudi, iskoristovisti dostupnih resursa i potencijala, te o značaju Općih izbora za dalju razvojnu politiku koju provodi Laburistička stranka Bosne i Hercegovine.
Poseban apel, upućen je svim našim građanima u zemlji i inozemstvu da 07. oktobra 2018. godine iskoriste svoje pravo i mogućnost glasanja te da u što većem broju izađu na izbore i podrže Laburističku stranku.

Po završetku Javne tribine članovi i simpatizeri uputili su rođendansku čestitku Fikretu Abdiću za njegov 79. rođendan.
Predstavnici Laburističke stranke BiH okončali su predizborni skup ugodnim druženjem s biračima i simpatizerima, uz jasne poruke ravnopravnosti, vjere u bolju budućnost i ekonomski stabilnije društvo.

Isječci sa tribine;

PR Laburisti BiH