Obračun federalne televizije s Laburističkom strankom

Ponukani posljednjom sjednicom OV i onom što je Načelnik Općine Velika Kladuša rekao, Federalna televizija je odlučila raditi još jednu „naručenu i naređenu“ priču o nama.

Kao i obično, njihovi novinari obiđu ista lica ( u posljednjih 15 godina je tako) s uvijek pripremljenim pitanjima ili preciznije – konstatacijama kojima daju ton cijeloj priči, uglavnom s poznatim ciljem – dezinformiranje javnosti!

Što se to dogodilo u Velikoj Kladuši da smo opet postali noćna mora vladajuće „vrhuške“?

Imamo suficit u Budžetu!!!

Mi nismo bankrotirali kao Država koju vode, uključivo Federaciju BiH i kantone.

To je dovoljno velik problem da se sve snage okrenu prema nama kako bi nas sotonizirale i nastavile uvjeravati građane BiH kako smo, upravo, mi krivi za sve loše što im se dogodilo.

Poraženi su činjenicom da u jednoj maloj općini u kojoj su sve brutalno opljačkali i oteli, jedan čovjek u liku Fikreta Abdića, RADI dan i noć s ciljem stvaranja uvjeta za zapošljavanje, uvjeta za rješavanje problema broj jedan na ljestvici prioriteta svake odgovorne vlasti.

Dok „vrhuška“ bosansko- hercegovačke politike radi na povećanju osobnih bankovnih računa deponiranih izvan BiH, jedna mala ali parlamentarna stranka radi na izgradnji društva.  Umjesto podrške toj maloj ali parlamentarnoj stranci, „vrhuška“ koristi javni servis, javne institucije i općenito VLAST kako bi ugasila posljednji plamen demokracije i slobode u Državi krojenoj samo za njih i njihove rođake.

Čime smo to zaslužili?

Svakako, da podatak o 123 radna mjesta jeste revolucionarni bum za BiH ali i šokantna spoznaja za „vrhušku“ koja, umjesto da slijedi naš primjer, šalje svoje novinarske plaćenike s uvijek istim zadatkom- pozivom na medijski linč.

U tolikoj mjeri je prisutan strah od napretka i razvoja da se žurno pod okriljem „vrhuške“ organizira simpozij intelektualaca, onih najzaslužnijih za uništenje radnih mjesta, onih koju su čuvajući katedre dopustili da industrija BiH šapatom nestane.

Kako je trend iseljavanja stanovništva sve veći, fakulteti sve prazniji, njihovi privatni budžeti sve tanji, što drugo da čine do isto što i novinari Federalne televizije – dodvoriti se vrhuški, naplatiti koju dnevnicu i nešto sitno ” neka se nađe” , prihvatiti Grant iz Budžeta i prosuti kritiku i gnjev po onima koji su se usudili zaposliti sirotinju, po onima koji su se drznuli  raspisati konkurs za nekvalificiranu radnu snagu, PK i KV majstore, SSS raznih struka, bez ograničenja dobne granice, prvi konkurs za narod, a ne za rođake kao što to po navici čini „vrhuška“.

Umjesto da promiču svijetle primjere u mračnoj sadašnjosti, sve što „dirigirani, ovisni i neprofesionalni“ mediji žele plasirati u javnost jeste da se zapošljavaju članovi Laburističke stranke.

Zamislite, kakva konstatacija!

Zamislite, kakvo opravdanje za obračun Federalne televizije (čitaj „vrhuške“) s Laburističkim strankom, s Općinom Velika Kladuša, s Fikretom Abdićem – opsesijom vrha i vrhuške.

 

 

Predsjednica Laburista BiH

Elvira Abdić Jelenović

Velika Kladuša, 31.10.2017.