OBAVIJEST ZA ČLANOVE I SIMPATIZERE

Na osnovu Inicijative Kluba vijećnika Laburističke stranke BiH Velika Kladuša, uz suglasnost Predsjedništva stranke, Općinska Organizacija Laburista BiH Velika Kladuša izdaje slijedeću

OBAVIJEST ZA ČLANOVE I SIMPATIZERE

Na osnovu Zaključka Izvještajne Skupštine Laburističke stranke BiH, održane 28.12.2019. godine, o održavanju više po potrebi skupština izvještajnog karaktera, a cijeneći da je aktualna situacija oko hapšenja Općinskog načelnika i uloge pojedinaca koje su doveli do to toga dovoljan razlog,  Klub vijećnika Laburista u Općinskom vijeću Velika Kladuša uputio je Inicijativu za održavanjem informativno-izvještajne Skupštine.

Rukovodeći se aktualnom epidemiološkom situacijom u zemlji, ali i strogim mjerama i ograničenjima okupljanja uz posebne mjere zaštite, Predsjedništvo Općinske organizacije Laburista BiH Velika Kladuša donijelo je Odluku o održavanju više informativno-izvještajnih sastanaka sa ograničenim brojem sudionika.

Prvi sastanak održat će se u subotu, 27. juna/lipnja 2020. godine u Gradskoj sportskoj dvorani, s početkom u 16.00 sati.

O spisku sudionika prvog sastanka bit će upoznati predsjednici podružnica Općinske Organizacije Laburista BiH Velika Kladuša.

Povjerenik OO Laburista BiH Velika Kladuša

Emir Delić