NOVI VAL MEDIJSKIH RIGANJA KAO NOVA BOŽIĆNA I NOVOGODIŠNJA AKCIJA!

U tijeku je novi val medijskog riganja po pozitivnom pomacima na općini Velika Kladuša u režiji propalih političara i interpretaciji „neukih“ kvazi novinarčića koji se nisu našli kako u zajednici kojoj pripadaju tako niti u jednom poslu koji je zahtjevao promišljanje i rad. Laž, muljaža, ogovaranje  je ono što ih drži zajedno i što ih čini posebnima.

Proizvodnja i prodaja dezinformacija, odnosno laži, postala je najunosniji posao. Za uspješan plasman proizvoda nužna je prepoznatljivost, ime, brend.

Najači i naprodavaniji bosansko-hercegovački brend je Fikret Abdić!

S toga, ne treba čuditi što u zemlji prepunoj beznađa, izgubljenoj i ostavljenoj  u vremenu i prostoru, nedorasli, nemoralni i nesavjesni ljubitelji svojih ličnosti posežu za njegovim imenom, njegovim djelom, njegovim idejama, njegovim radom, njegovim rezultatima, njegovom moći, njegovoj slavi, njegovoj veličini, njegovoj časti, njegovoj svetosti.

Godine prolaze, a ONI ostaju poraženi u nastojanju da omalovaže sve ono što ON jeste, a ONI nisu, sve ono što ON  zna i može, a ONI ne znaju i neće.

Godine prolaze, a mi, zajedno s njim,  koračamo!

Svakim korakom smo jači i  bliži cilju na kojem se smiješe lica zadovoljnih, zaposlenih i sretnih ljudi.

Zato, kad slijedeći i svaki naredni put odlučite hraknuti i pljunuti na nas, imajte na umu da mi znamo da ste najobičnija potrčkala kupljena za sitniš, NITKO i NIŠTA u vlastitom domu, gradu, čaršiji, državi i pod suncem!

 

Predsjednica Laburista BiH:

Elvira Abdić Jelenović

 

Velika Kladuša, 13.12.2018.