Na temeljima prošlosti u sigurnu budućnost

Planirane predizborne aktivnosti Laburisti BiH nastavili su u velikokladuškim mjesnim zajednicama Vidovska i Polje. Na tlu mjesne zajednice Polje smješteno je „srce“ prehrambene industrije Agrokomerc, koje danas služi kao primjer neuspješnosti i neznanja političkih stranaka socijalnog i nacionalnog predznaka i njihovog direktnog učešća u privatizacijskoj pljački ovog poduzeća, radnika i dioničara.

Kako netko tko je direktno učestvovao u devastaciji, rasprodaji i uništenju imovine proizvodno-prerađivačkih kombinata bivše države, može i treba predlagati uspostavu proizvodno-prerađivačkog sektora kao pokretača ekonomskog rasta. Za razliku od takvih, Laburistička stranka BIH zagovara da se budući ekonomski razvoj mora temeljiti na strateškom razvoju svih područja kako bi se omogućilo uravnoteženje životnog standarda i kvalitete života.

Izrada programa Laburističke stranke temelji se na dugoročnim razvojnim projektima koje je Velika Kladuša uspješno realizirala 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. To su ekonomske prednosti i realne gospodarske mogućnosti, čiju uspostavu mogu predložiti samo oni koji su kreirali i realizirali velike poslovne sisteme.

Inertnost vladajućih političkih stranaka i njihovih lidera dovela nas je na rub siromaštva.

Takvi političari ne znaju i ne smiju rukovoditi državom.

Laburisti BiH odlučili su kazati im DOSTA!