Laburistička stranka BiH: Sretan vam 5. oktobar – Svjetski dan učitelja!

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori, prosvjetni radnici,

 

Odgojno-obrazovna djelatnost u svakom je društvu osnova za razvoj tog društva u svakom segmentu života i rada. Vaš rad je vrlo značajan kako u obrazovnom tako i u odgojnom smislu. Želimo da ga i politika, roditelji i učenici još više cijene, priznaju i vrednuju jer svi vi to zaslužujete. Upravo vi radite jedan od najodgovornijih i najtežih poslova koji itekako utječu na razvoj društva u cjelini.

 

 

 

Prepoznato je da su, s aspekta pojedinca, iskustva u dječjoj dobi preduvjet razvoja kasnijeg uspješnog učenja i participacije u društvenom životu. San svakog od njih počinje upravo s odgajateljima i učiteljima koji u njih vjeruju, koji ih guraju i vode, pravilno usmjeravaju i upozoravaju na opasnosti koje ih čekaju. Vi ste ti koji dajete ogromne napore i doprinos u odgoju i obrazovanju dosadašnjih, ali i budućih generacija mladih ljudi koji su svijetla točka u budućnosti Bosne i Hercegovine.

 

Svjesni smo činjenice da je Vaš položaj u našem društvu na jednom lošem nivou, što i ovog puta ukazujemo da moramo vratiti dostojanstvo svim prosvjetnim radnicima. Vaša misija je plemenita koja kao takva mora biti prepoznata u društvu, stoga Laburistička stranka BiH će učiniti sve napore i podržavati sva nastojanja da se Vama i našoj djeci osigura kvalitetan i produktivan odgojno-obrazovani rad.

 

Laburistička stranka BiH svim učiteljima, nastavnicima, profesorima, prosvjetnim radnicima čestita Svjetski dan učitelja s vjerom da ćemo u budućnosti zajednički osigurati još kvalitetnije obrazovanje i sigurne temelje za budućnost svih budućih naraštaja.

 

Sretan Vam Vaš dan, Svjetski dan učitelja!