LABURISTIČKA STRANKA BiH DALA PODRŠKU 12. KRAJIŠKOM TEFERIČU ODRŽANOM U MALOJ KLADUŠI, OPĆINA VELIKA KLADUŠA

Predsjedništvo Laburističke stranke BiH kao i članovi Predsjedništva Općinske organizacije Velika Kladuša svojim prisustvom 09.08.2014. godine dali su podršku 12. Krajiškom teferiču održanom u MZ Mala Kladuša, Općina Velika Kladuša.

Krajiški teferič predstavlja manifestaciju od izuzetnog značaja za Općinu Velika Kladuša jer svake godine omogućuje druženje i zabavu za velik broj građana i gostiju time promovišući specifičnost Krajine i i njenih Krajišnika.

Laburisti BiH su napravili izuzetak i umjesto sjedećih mjesta pred binom izabrali praćenje manifestacije iz ugla običnog građanina. Tom prilikom nosili smo prepoznatljive boje Laburista BiH čime smo izazvali oduševljenje i prihvaćanje od strane građana i gostiju, inače većinom naših članova i simpatizera.

Kao što svaka priča ima svoju pozitivnu stranu i u ovoj se priči pojavilo ono ako se može reći „negativno“, zgražanje. Pojavio se i u stopu nas pratio „novinar“ Esad Šabanagić urednik i vlasnik portala REPREZENT.BA, umanjujući vrijednost 12. Krajiškog teferiča i prisjećajući se KAKO JE NEKAD BILO.
BILO JE Šabanagiću NEKAD da se nakon održanog Krajiškog teferiča zadovoljno „trljalo“ rukama, višak sredstava se prelivao u džepove organizatora i INTERESNIH GRUPACIJA što je OVOG PUTA izostalo.
Zasmetalo je to odmah i kvalitetu koji je teferič NEKAD IMAO.
Hvala Šabanagiću, hvala na ustupljenom medijskom prostoru.

Laburistička stranka BiH podržava 12. Krajiški teferič te će isti podržavati i u budućnosti bez obzira na „nekakve“ novinare.
Smatramo da je ovo jedinstvena manifestacija i da je od izuzetnog značaja za građane Velike Kladuše i šire.
Čestitamo Organizacionom odboru 12. Krajiškog teferiča na odličnoj organizaciji.

{gallery}teferic{/gallery}

Laburistička stranka BiH