Kandidati za Gradonačelnika Cazina bez podrške Laburista

Povodom početka izborne kampanje na području Grada Cazina i sveprisutnog pritiska oko podrške kandidatima za poziciju gradonačelnika, Laburistička stranka BiH izdaje slijedeću

 

           OBAVIJEST

 

Početkom izbornih aktivnosti na području Grada Cazina pojačao se pritisak na biračko tijelo Laburističke stranke, kao i dezinformacije oko podrške kandidatima za poziciju gradonačelnika.

Laburistička stranka BiH obavještava članove i simpatizere da neće dati podršku ni jednom kandidatu za gradonačelnika Grada Cazina.

Politički subjekti kojima je prihvatljivo brutalno oduzimanje prava, negiranje demokratske volje građana, korištenje sudstva i tužilaštva za politički obračun protiv pojedinca, te kojima je duboko ukorjenjen negativan stav naspram svega što čini Laburistička stranka i njeni prestavnici, ne mogu imati podršku članova i simpatizera Stranke.

U vremenu kampanje Laburistička stranka BiH predstavljaće izborni Program, podsjetiti se na realizirane i započete projekte, a u skladu sa Planom aktivnosti, predstaviti će pojedinačno kandidate za Gradsko vijeće Grada Cazina.

 

PR LABURISTI BIH