JAVNI POZIV ČLANOVIMA I SIMPATIZERIMA LABURISTIČKE STRANKE BIH U DIJASPORI!

Lokalni izbori 2016, koji se održavaju 02. oktobra, jedni su od  najvažnijih do sada! 

Cijeneći da svi Vi, naši članovi i simpatizeri, koji živite i radite van granica Bosne i Hercegovine, sa velikom čežnjom i interesom pratite dešavanja na području Općine Velika Kladuša i Cazin, upućujemo Vam Javni poziv za prijavu za glasanje izvan BIH, kao mogućnost da zajedno s nama, uzmete učešće u izgradnji bolje budućnosti našeg kraja. 

Ukoliko želite uzeti aktivno učešće na predstojećim lokalnim izborima, trebate izvršiti prijavu za glasanje Centralnoj izbornoj komisiji najkasnije do 19.07.2016. godine, do 16.00 sati. 

Prijavu mogu izvršiti svi  punoljetni građani koji posjeduju BH državljanstvo, bilo da su u statusu PRIVREMENOG BORAVKA IZVAN BiH ili IZBJEGLOG LICA IZ BiH.  

Prijave se mogu izvršiti na slijedeći način: 

1. Preuzeti OBRAZAC PRIJAVE ZA GLASANJE IZVAN BIH (klikom preuzmi),

2. U obrazac unijeti podatke čitkim, štampanim slovima,

3. Uz Obrazac dostaviti kopiju BH pasoša, lične karte ili vozačke dozvole i 4. Popunjeni i potpisani Obrazac, sa jednom kopijom, od gore tri navedena dokumenta, dostaviti Centralnoj izbornoj komisiji putem:

a. POŠTE NA ADRESU

Centralna izborna komisija 

Izbori u Bosni i Hercegovini 

Poštanski pretinac 451//71 000 Sarajevo 

Bosna i Hercegovina 

ili 

b. FAKSA NA BROJEVE

+387 33 251 333 i 

+387 33 251 334 

Ili 

c. E-MAILA: 

prijavapp@izbori.ba  

Za napredak i izgradnju našeg kraja po uzoru na napredne lokalne zajednice diljem svijeta neophodan je zajednički angažman – nas, koji živimo na tlu BIH i Vas,  bez kojih opstanak na ovim područjima ne bi bio moguć. 

PR LABURISTA BIH