Humanitarne nevladine organizacije i njihova “SEKIRACIJA’’: Ne daj Bože nikome!

,,Mnoge humanitarne navodno nevladine organizacije’’, osnovane su za održavanje mira i sigurnosti u svijetu, razvijanje dobrosusjedskih odnosa, ekonomsku suradnju, širenje tolerancije i promicanje poštivanja ljudskih prava i osnovnih sloboda čovjeka.

Gospodo ,, Humani ‘’ bilo bi  dobro da više ćutite a bolje djelujete i napokon radite posao za koji ste navodno osnovani te vrlo dobro plaćeni.

Svi mi vrlo dobro znamo da Vi već odavno nikome i ničemu ne služite osim vašim GAZDAMA koji iz udobnih stolica dirigiraju, namještaju, uzrokuju sve ono loše kako u našoj zemlji, tako i u čitavom svijetu.

Mi vrlo dobro znamo da su migracije stanovništva pogođenim ratnim, ekonomskim, socijalnim i svakim drugim problemima za Vas vrlo unosan posao  gdje se Vaše zemlje i vaše GAZDE enormno bogate već decenijama, stoljećima.

Svi ratovi u svijetu i svako zlo potječe upravo od zemalja koje su Vas osnovale i koje sa Vama upravljaju.

Migrantska kriza u BiH je između ostalih faktora nastala kao rezultat ratova koje Vaše zemlje vode već stoljećima  na skoro svim dijelovima planete zemlje, odnosno svugdje gdje imate interes od takvih dešavanja.

Vi ste otjerali te ljude iz njihovih domova, srušili im njihov socijalni, društveni, ekonomski i politički sistem koji je jedini bio relevantan za taj narod, te ljude koji sada žive među nama.

Mom gradu, mojim sugrađanima na prostoru ovog kantona ste nanijeli VELIKO ZLO svojim nepromišljenim potezima zajedno sa našim  pokvarenim političkim elitama koji ovu zemlju vode u provaliju  već nekoliko decenija.

,,Dragi mirotvorci’’…. Nemoj te se samo Vi sekirati za nas…. ZLO nam je od vaše sekiracije, ali ako nam baš želite pomoći, odvedite ove ljude koji ne pripadaju ovom kantonu u Vaše zemlje, Vaše gradove, Vaše domove, pa im TAMO omogućite sve te ,,Evropske standarde i norme’’ kako bi im omogućili sve to što pokušavate nama nametnuti.

 

Delegat u Domu naroda FBiH

Zastupnik u Skupštini USK_a

Mr.Šahinović Anel,B.Sc.ing.

Velika Kladuša, 17.06.2019.