[FOTO] Održana sedma i osma politička Javna tribina Elezovići i Donja Vidovska

U nedjelju 28.09.14. godine su u velikokladuškim naseljima Elezovići i Donja Vidovska/Johovica održane dvije politčke Javne tribine Laburističke stranke BiH odnosno sedma i osma.

 Moderator na tribinama bila je Abdić Pleho Edina koja je inače član osnivačkog odbora Laburističke stranke BiH.

Nakon intoniranja himne, nazočnima se obratila predsjednica Laburističke stranke BIH, nositeljica liste za Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH, Abdić Jelenović Elvira, koja je prezentirala Program s kojim Laburistička stranka BIH nastupa na predstojećim izborima.

Dosadašnje i buduće aktivnosti, te strateške pravce djelovanja Laburističke stranke BiH brojnim građanima okupljenim u Elezovićima i Donjoj Vidovskoj predstavili su i kandidati za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Ljubijankić Arijana, Munjaković Enver, Čović Senaida, Elezović Nurija, Abdić Ismet  te nosilac liste za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Beganović Mirvet.

U okviru ove dvije tribine pristutnima su se obratila i dva kandidata za Predstavnički dom Parlamenta FBiH: Huskić Ahmet i Pilipović Edis koji je istakao važnost izlaska građana na predstojeće izbore naročito mladih ljudi.

Okupljenim građanima su predstavljeni svi kandidati i kandidatkinje za sve nivoe vlasti na općim izborima.

U prilogu fotografije s Javnih tribina:

 

Album - Slike s političke tribine Elezovići

 

PR Laburisti BiH