[FOTO] Održana peta i šesta politička Javna tribina u Šabićima i Marjanovcu Laburističke stranke BiH

U subotu 27.09.14. godine su u velikokladuškim naseljima Šabići i Marajnovac održane dvije politčke Javne tribine Laburističke stranke BiH odnosno peta i šesta.

Moderator na tribinama bila je Abdić Pleho Edina koja je inače član osnivačkog odbora Laburističke stranke BiH.

Nakon intoniranja himne, nazočnima se obratila predsjednica Laburističke stranke BIH, nositeljica liste za Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH, Abdić Jelenović Elvira, koja je prezentirala Program s kojim Laburistička stranka BIH nastupa na predstojećim izborima.

Dosadašnje i buduće aktivnosti, te strateške pravce djelovanja Laburističke stranke BiH brojnim građanima okupljenim u Šabićima i Marjanovcu predstavili su i kandidati za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Kajtazović Ibrahim – Bato, Kantarević Rasim, Bašić Fikret, Ljubijankić Arijana, Ćerimović Raska, Munjaković Enver, Murtić Elvin,  te nosilac liste za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Beganović Mirvet.

U okviru ove dvije tribine pristutnima su se obratila i tri kandidata za Predstavnički dom Parlamenta FBiH: Huskić Ahmet, Munjaković Alen i Pilipović Edis koji je istakao važnost učešća mladih u stvaranju političog ambijenta u BiH.

Okupljenim građanima su predstavljeni svi kandidati i kandidatkinje za sve nivoe vlasti na općim izborima.

U prilogu fotografije s Javne tribine:

 

Album slika s tribine u Šabićima

 

PR Laburisti BiH