CIK BIH OVJERILA LISTE LABURISTIČKE STRANKE BIH

Prema Odluci o raspisivanju Lokalnih izbora i Upustvu o rokovima i redoslijedu aktivnosti za Lokalne izbore 2020, Centralna izborna komisija BiH (CIK BIH) ovjerila je kandidacijske liste Laburističke stranke BiH za Načelnika Općine I Općinsko vijeće Velika Kladuša, te za Gradsko vijeće Grada Cazina.

Zbog brojnih dezinformacija plasiranih od udruženih stranaka oko “Kandidata za načelnika bez mrlje”, kao I pojedinaca koji istog podržavaju, obavještavamo članove I simpatizere da pobjednička lista Laburističke stranke BiH, kako za Načelnika, tako I za Općinsko vijeće Velika Kladuša (u prilogu) označava nastavak započetih razvojnih procesa na području Velike Kladuše.
Laburistička stranka BiH jedina je politička opcija za građane koji žele raditi I živjeti od plodova svog rada u domovini, a započeti razvojni procesi na tlu Velike Kladuše najbolji su pokazatelj.

Većina u Općinskom vijeću je cilj kojem težimo I kojeg želimo ostvariti, jer je on najvažniji korak u brzini I intenzitetu ostvarenja razvojnih programa Laburističke stranke I Općinskog načelnika gospodina Fikreta Abdića.

Kandidat Laburističke stranke za poziciju
Načelnika je aktualni Načelnik gospodin Fikret Abdić!
Liste za Općinsko vijeće Velika Kladuša I Gradsko vijeće Grada Cazina pogledajte u prilogu teksta.

PR LABURISTI BIH