ČESTITKA POVODOM SVJETSKOG DANA UČITELJA

Dragi naši učitelji, nastavnici, profesori, prosvjetni radnici
Vaš rad je veoma značajan za naše društvo, a to je jedan od najodgovornijih i najzahtjevnijih poziva.

Vaš rad je vrlo zahtjevan kako u obrazovanom tako i u odgojnom smislu. Znanje i strpljenje koje nesebično ulažete kako bi naša djeca i mladi

usvojili potrebna znanja, ali ih i odgojili, kako bi sutra bili vrijedni članovi naše društvene zajednice. Danas se prosvjetni radnici i naši učenici susreću sa nizom mnogobrojnih teškoća u obrazovanju i sa pravom na to ukazuju.

Iskreno želimo da šira društvena zajednica posveti obrazovanju dužnu pažnju, kako bi imali kvalitetnije i bolje obrazovanje jer obrazovanje je temelj budućnosti našeg društva. Na današnji dan se svi trebamo prisjetiti na važnost ove profesije, a svim prosvjetnim radnicima pošaljemo poruku da i dalje ustraju u svojoj plemenitoj i odgovornoj misiji.
Laburistička stranka BiH će učiniti sve napore i podržati sva nastojanja da se Vama i našoj djeci osigura kvalitetan i produktivan odgojno-obrazovni rad, te vrati dostojanstvo prosvjetnog radnika koji je danas skoro pa na marginama u našem društvo što je posebno izraženo na Unsko-sanskom kantonu.
Laburistička stranka BiH svim učiteljima, nastavnicima, profesorima, prosvjetnim radnicima čestita Svjetski dan učitelja s vjerom da ćemo u budućnosti zajednički osigurati još kvalitetnije obrazovanje i
sigurne temelje za budućnost svih budućih naraštaja.


SRETAN VAM VAŠ DAN, SVJETSKI DAN UČITELJA!

                                                                                                                                                               PR Laburisti BiH